Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten om en födelsedag

När du nu fyller år
Kan du sjunga det är vår
Och dricka ett glas med dem
Om ett tag ska du byta hem

Jag har hört att du tycker det är kallt
Ifall du ramlar kan du bli hallt
Trösten kommer om du dricker öl
Fast flickorna kallar dig för knöl

Glöm inte bort att du har vänner
Lita på att jag dig känner
Och stöttar dig här och nu
Därför att det är du

Trots att vi till dig kom
Utan någon flaska rom
Fast kul ska vi ha ikväll
Kanske träffar du en flicka som är snäll

Nu ikväll är det din tur
Bara inte flickan blir sur
Jag vet att du inte är förtjust i sill
Allt jag har att säga är lycka till




Fri vers av Owe Östmark
Läst 1148 gånger
Publicerad 2010-04-05 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Östmark
Owe Östmark