Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kärleken tar över när man inte har kontrollen längre ! låt hjärtat leda dig till rätt väg!.


when i fall on my knees

När kärleken tar över när man inte klarar av det! vissa dagar orkar du inte! ibland vill du fly! Men när du väl står där ensam så känner du dig ensam! Du behöver din kärlek! Du behöver att få vara nära att få känna att du finns för någon! Du är den personen som jag har alltid haft som min skydds ängel! Du har funnits där .. varje gång!.. När du ler och dina ögon ger värmen ! det flödar igenom hela kroppen! när jag vaknar och kollar ut igenom fönstret ,solen skiner rakt in i ögonen ! eller vart de verkligen solen ? det kanske var du som stod framför mig! jag fick en syn! Du kommer alltid finnas där för mig! och jag kommer alltid tro det .




Fri vers av Gabriel Martinsson
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 19:51



Bookmark and Share


  TTova
inga ord. <3
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Martinsson
Gabriel Martinsson