Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kämpa för allt.


skriket, smärtan, glädjen, lyckan, kärleken

KÄMPA
Det är ordet som jag tänker på mycket! för det är ett sånt litet ord men så stark om man verkligen låter det falla in... att kunna inse att om du verkligen vill något måste du kämpa för det . men det beror ju på hur mycket av din kraft du verkligen vill lägga på det ? och vilket av skriket, smärtan, glädjen, lyckan, kärleken som du verkligen vill lägga styrka på ? det kommer alltid finnas val i ditt liv dom valen kommer alltid du kunna välja själv . om du känner dig styrd av någon annan då är det tid att börja leva ditt liv kämpa för något av detta !! och du kan inse att om du lägger kraft på det når du ditt mål !




Fri vers av Gabriel Martinsson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Martinsson
Gabriel Martinsson