Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden

Smärta!!
Hela min kropp skriker.
JAG HAR FÅTT NOG!

Nu är det dags att slå tillbaka.
Att sätta stopp för det som en gång skett.
Inget är för sent, jag måste bara hitta glöden.

Glöden som gömmer sig där bakom allt det mörka.
Glöden som nu hålls tills fånga av självförkat och tvivel.
Glöden som är jag, den som inget fel har gjort.

Den vill ut.
Den vill visa sig.
Den vill sätta stopp.
Den vill sträcka på sig, klä av sig och ståtligt visa upp sig.

HÄR ÄR JAG, NU ÄR DET MIN TUR ATT SLÅ TILLBAKS!




Fri vers av LeksaksVingar
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 20:52



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Heja, styrka i raderna.

Skönt stegringsgrepp.
2010-05-25

  Karl den store
Bra! Motståndets kraft är helande! Du har glöden, lita på det.
2010-04-27
  > Nästa text
< Föregående

LeksaksVingar
LeksaksVingar