Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske slutar vi som en parentes i historien (men innanför de väggarna var du allt)


Jag tycker om människor som ler när det regnar
som ber om en natt till
och tror sig veta hur rymden ser ut i aprilögon
Eller de som går omkring med ett eko i hjärtat
och undrar varför så många är ensamma
när allt de önskar är oplanerade planer
och spontant fantastiska tankar om kärlek

Och jag har hört att det finns dem
som inte vill något annat än att sova bredvid





Fri vers av Anaa
Läst 434 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-06 21:58



Bookmark and Share


  Jeny
Åh, Anna.

MEN INNANFÖR DE VÄGGARNA VAR DU ALLT.
Rubriken är verkligen perfekt.

Och det som kommer sen känns som fina små tankar, som du bär på. Som jag gillar att dela med dig. Och det är så fint hur

"Jag tycker om människor som ler när det regnar
som ber om en natt till"

passar ihop med

"Och jag har hört att det finns dem
som inte vill något annat än att sova bredvid"
2010-04-14

  Patrik Englund VIP
jättejättebra dikt, gillar slutet främst!
2010-04-08

    Kalle Bobbie Immanuel
håller med nedanstående Martin men anser samtidigt att avslutningen är det bästa i texten - där rös jag till, fantastiskt.
2010-04-07

    tehdog
hahahahha rubriken :D ja det var otroligt skickligt och fint oc allt sånt en rubriken var ju. Aprilögon+ hjärtekon liksom.
2010-04-07

  Rosen VIP
Riktigt bra denna! Man fångas av rubriken, gillar särskilt de två sista raderna...
budskapet som ges mig är att ta vara på alla chanser som ges...
2010-04-07

  Tyko
Rubriken är fantastisk


Eller de som går omkring med ett eko i hjärtat
och undrar varför så många är ensamma
när allt de önskar är oplanerade planer
och spontant fantastiska tankar om kärlek


känner jag mig träffad av på något sätt :) starkt
2010-04-06

    sårosa
jag rös

berörde mig
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa