Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om svankungen.. där ordet delas i två exakta delar..


det fula, det onda, det sanna

den fula svankungen

är varken kung

eller svan

bara van

utan plan

bara ung

ständigt tung


[ 6 april 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca