Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok jag är övertrött men vill inte riktigt sova, därmed något så onödigt som en humoristisk dikt utan humor, som rimmar utan rim...


Fredrik XXXIV

Jag tröttnade på hans tentakler

Och gjorde äntligen slag i saken

Så Fredrik, han försvann

Jag mosade honom med en spann


[ 6 april 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca