Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sudoku

En geniknöl av sämsta sort
En sån som liksom bara ruttnar bort
Utan Sudoku blir ingen lärd
Hjärnan är mest en minneshärd

En nervtråd utan ände och sans
Den hänger liksom bara runt lite varstans
Den röda tråden till livets balans
Saknar fäste och duger inte ens till julekrimskrams


[ 6 april 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca