Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt & Fel

vetskapen om att du låg
enbart centimeter ifrån mig
fick mitt hjärta att slå
tio slag mer i sekunden

det hoppade ur min bröstkorg
landade sårbart mellan oss
väntandes
på det som aldrig hände

chansen försvann med vinden
flög bort ut genom fönstret
in i natten




Fri vers av M.ily
Läst 501 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-07 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.ily