Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtar utan dunder

 

de skärande skriken dela de luften
i två världar.    din, och min.
himlen fylldes med hundratals färger
stjärnorna regnade ner på jorden
ja det regnade stjärnor inatt älskling

 

 

 

de hjärtskärande skriken
delade luften i
två världar.                          din, och min.


himlen fylldes med hundratals färger
mänskligheten behövde hopp

ja,
det regnade stjärnor inatt      älskling




Fri vers av M.ily
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-06 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.ily