Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit

Hal och kall och våt och otäck
slingrar du dig kring mina fötter
får mig ideligen att tappa fästet
känna mig förfärligt löjlig
vacker påstår somliga och kanske även jag
åtminstone om man tittar inifrån
men ute är det hopplöst




Fri vers (Modernistisk dikt) av Torben Jankell
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 14:53



Bookmark and Share


  Lady Alassa
synnerligen rättskaffens liknelse
för nog blir det mesta vackert när man betraktar det inifrån sitt hjärta
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Torben Jankell