Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan

men varför
jag bara undrar
varför det alltid är
tråkigheter till vänster och jobbigheter till höger
överallt, högt och lågt
är det något som någon,
alltförofta jag, måste ta itu med
uppgifter som inte löser sig själva
utan kräver ansträngning för att gå igång
insatser för att fungera och besvär för att fortsätta
nej tack, snälla sluta




Fri vers av Torben Jankell
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torben Jankell