Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina viktigheter

Du målar rosor som ballonger
räknar hjärtslag som sekunder
spelar arior som sagor
drömmer årstider som dagar

älskar vilt som svarta nätter
tänker kvitton som en böter
äter ständigt upp min hunger
och här går du runt och sjunger:

döda mig och rädda världen
ta mig bort från synden, flärden
sväng till vänster bakom skären
svälj min törst och bär den




Fri vers av popsnöre
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-07 22:56



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2010-04-07

  Staffan Welroos VIP
mycket bra!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

popsnöre