Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

att vara där man är
att bilda diktatur
att be om ursäkt för
att vi beter oss som djur

att bo ovanför
att få börja med vårt
att be om förlåtelse för
att vi slår ifrån oss allt för hårt

att ha goda marginaler
och att gälla än
att säga "jag är ledsen"
för att man spottat åt sin vän

att röra lite på sig
att mäta antalet
att be om nåd för att man förnekat
det som tydligt varit rätt

det är svårt.




Fri vers av popsnöre
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popsnöre