"Vinden blåser in från sydväst. Jag sov ingenting i natt. Men himlens alla stjärnor glimmar mot mig som en outtömlig skatt"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vinden blåser in från sydväst. Jag sov ingenting i natt. Men himlens alla stjärnor glimmar mot mig som en outtömlig skatt"




SAMSÄNDNING MED SOLEN

vår är det bara en gång om året

låt gatorna flamma av sång

bli invaderad av skymning och gryning

och allting på en enda gång

lemmar vill tumla och bröst spricka upp i

en porlande vårserenad

själv har jag tjuvstartat, tränat i smyg på

hur jag ska förföra min stad

 

 

det som var instängt ska brusa och forsa

släpp fram det som vintern dämt upp

tillfälligtvis, när två färdvägar korsas

ska jag bli en del av er grupp

välkomna värmen som flödar emot mig

som jag har förvägrats förut

våren ska vara så underbar mot mig

fast lidandet inte tar slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 07:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert orden väcker hopp
2010-04-08

  mare VIP
Låter hoppfullt..
2010-04-08

  Elaine.S VIP
Ja, här kommer alla känslorna på och samma gång...

Underbar titel...

"bli invaderad av skymning och gryning

och allting på en enda gång"
2010-04-08

  Amorina
Rytmen och de härligt livfulla orden känns som en sång för mig när jag läser. Fint skrivet! Texten gör mig riktigt glad!
2010-04-08

  Måna N. Berger
"invaderad av skymning och gryning", ja det vill man bli, i april, när våren är som allra vackrast och mest löftesrik!
2010-04-08

  Neal
Riktigt bra, älskar uffe låten:)
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP