Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma undan

Så hon gömmer sig bak knotig trädstam
Andetag i hävande bröst
Svett som pärlar på hud
Rädsla som skiner genom hennes ögon


Så hörs en gren gå av
ljudet färdas fort, når hennes trumhinnor med en smäll


Försöker andas tystare
men andetag i hävande bröst
låter värst i egna öron.


Som en forsande flod av pulsslag
dånar hennes blod fram i venerna
och tills sist vet hon inte om hon verkligen hör
hans fotsteg
eller om hennes sinnen spelar henne ett spratt..

Och där någonstans är han framme.

"Nu har jag dig." Du är inget vidare på att gömma dig du."

 

Det ska till en dramaqueen för att få panik under kurragömma..

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lindalou
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-09 00:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Anade att det var kurragömma! :) Bra skrivet, man känner paniken själv nästan. :)
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou