Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris, tillägnad alla dem som liksom jag inte kommer överens med symaskiner


Symaskinsbön

Kära symaskin
som är gjord i helvetet av smidiga dvärghänder
Dvärgar med sinne för ironi.
Led mig igenom
fållning av jeans och kjol
utan trådblurr
avslitna trådar
utan slut på tråd efter 3 cm
utan sprättning
och utan avbrutna nålar som kommer flygande
mot ögonen utan förvarning.

Amen




Fri vers av Lindalou
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-11 19:24



Bookmark and Share


  thyra
Helt klart det jäkligaste man kan råka ut för när man har ett mål som ska nås! Tack, mycket igenkännande!
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou