Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmolnen

Och när nattmolnen
drog in över himlen
tändes det ljus i husen

Värme och kärlek sköljde över
och ut genom stängda fönster
spillde sin röda färg
på mina läppar
och värmde bort
den blå kylans färg

Gav mina ögon
en annan lyster
och min själ
en annan tanke

En längtan
som fötts i mig
stannade upp tillfälligt
trivdes i röd beklädnad
och sjönk tillbaka
inuti mig




Övriga genrer av Lindalou
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-08 19:21



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
så ömt och fint <3
2021-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou