Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två figurer i en Mauro Scocco-låt

Hur blev det egentligen så här
något inuti mig ställer till besvär
mitt i livet blev det som höst
vemod  fyller mitt bröst


vi är två figurer i en Mauro Scocco-låt
Ni vet, nedstämd svärta med en skvätt gråt
ändå hoppfullt nånstans där mitt bland orden
en lugnande röst håller fötterna på jorden 
 

Ja, en känslosam röst, en nedsänkt blick
det sorgsna inuti får en avmätt nick
när jag stänger en dörr men öppnar en ny
där ser jag solen gå upp, ser dagen gry 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-03 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou