Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrar ibland varför...


Läs! (generellt menat)

Ljudet av sidor
som insupts
svalts, och badat i
magsyra
gått till fingerspetsarna
för att sedan
komma ut
som något annat
som nytt!




Fri vers av Burke
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 19:38



Bookmark and Share


  Gylling
Jag ser inte kopplingen mellan rubriken och texten.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Burke