Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ser deras förpassade (?) möjligheter på tv

jag är hungrig och kall
tänker på fattiga barn i
Amerika
Misären
i en frukostskål med
popcorn
den kriminella lyckan

i möjligheternas land




Fri vers av Burke
Läst 182 gånger
Publicerad 2010-04-10 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burke