Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor




Hon kunde dansat fram

i ljusaste vårnatten

men stegen

var de tyngsta

hon någonsin gått

och klänningen

var lika svart


som


sorgen





Fri vers av Junitvillingen
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-10 19:56



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Väldigt överraskande, men åh, så bra... Är helt mållös. Du är så duktig på att få fram känslor med så få ord!
2010-04-12

  Suzy med punkterna
Bland det bästa jag läst på lång tid...........
2010-04-11

  walborg
Gripande dikt om sorgen.
2010-04-10

  Anders Perols
Mörka, välskrivna meningar med djup mellan raderna.
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen