Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den så kallade modern

Utanför den svarta dörren
finns den eviga verkligheten,
som tränger sig på, Mamma.

Och innanför den svarta dörren
finns de eviga minnena
och dina hemska ord, Mamma.

Du kommer aldrig förstå,
inte erkänna ditt fel,
gråta eller ångra, Mamma.

Och för det ...
Så kan du aldrig åter vara
eller bli min Mamma, Mamma.




Fri vers av ve rånica
Läst 595 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-07 21:05



Bookmark and Share


    Mr Bones
En dikt smärtsam att läsa; så grym, så oförsonlig, så arg, så ledsen, så sorglig och så vacker.
Jag är imponerad av ditt direkta anslag som ger texten mycket påtaglig och närvarande.
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica