Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfull skrivs orden tveksamt




Dagen efter

Dagen efter är allt likt rester.
Tankar och ljud halkar efter.
Allt är obestämt och ojämt.
Livet är ett skämt.

Orken är bortskrämd. Bortskämt lat
får jag dagen serverad på silverfat.
Förstånd är fatalt förlorat
och dagen är ett vakuum.

Drömmar letar sig bort
som frön av döda maskrosor
och kvar är orden stumma
likt betalda allmosor.




Fri vers av ve rånica
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica