Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid min själ




Med ord

som sända från

den vackraste av himlar

kan svårmodet inom

för en stund

ge vika

och ge själen

det lilla ljus


den saknar







Fri vers av Junitvillingen
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-11 09:05



Bookmark and Share


  erkki
Vackert, välformulerat, läkande. Du har mångas vårt stöd.
2010-04-11

  walborg
Ljust att läsa, vännen. Tack!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen