Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pusselbit i entrén till S:t Görans…

Till en viss skillnad mot det grå
vandrar tankar på sin färd,
slukas av intet
där nya steg tar sats.

Drömgång…

Bara en bit återstår
där tanken
för fullbordan, frid lever.

Tidsbegrepp...

Tappad, en gång i omsorg
nu omsprungen
i förbifarten förbisedd
flyger små tankar
mellan ludd och sten,
samlar trygghet.

Små bitar av en värld,
ett fragment passeras.
Ingen nyfiken tanke
ser det du griper
begriper att det finns
möjligheten av en chans,

något annat där under,

ett under.

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt