Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




En rikemans statusfall

En framstående moderat
Var plötsligt utan lyxmat
På sina dyra vackra fat


För vi hade länsat kontot på hans bank
Så nu var han nästan luspank
Hela hans tillvaro var skjuten i sank


Hans pengar & prylar var hans jag
Men nu kände hans sej så svag
Var tvungen att söka socialbidrag


Av sina så kallade vänner fick han inga lån
dom bara bemötte honom med hån
där han satt ensam i sin flotta lya som ett fån.


Att vinna anseende och status var hans kall
Han trodde aldrig att han skulle komma på fall
Men för detta raset kunde han inte stå pall.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-11 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP