Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker få mig förstå att bilden som jag har suttit och målat i dagar och nätter har varit...


Målat i dagar och nätter

Försöker få mig förstå att bilden som jag har suttit och målat i dagar och nätter har varit en värdelös bild och slöseri med tid. Den bilden som jag såg när jag blev klar fick mig skapa känslor, den fick mig att tycka om den helt plötsligt och jag blev glad, förvirrad och rörd. Tiden gick och bilden började ogilla mig, bilden tappade sin färgrika ton och nu står jag och betraktar en bild i mitt vardagsrum som jag inte skulle vilja se.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Iddan
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iddan