Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen var lång och jag...


På mitt liv

Vägen var lång och jag fortsatte att gå
På väg tillbaka så hörde jag att det hade gått 10 år
Jag var fast och blind. I alla dessa år såg jag samma bild.
På mitt liv och allt jag verkligen var rädd för
Lycklig i ett ögonblick och till slut blev jag bortförd.




Fri vers (Fri form) av Iddan
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-06-20 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iddan