Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten ljusstrimma



Hur tungt

det än kan tyckas vara

får tron och hoppet aldrig

nej, aldrig

gå förlorade


för även i det

djupaste av mörker,

när det känns

som om allting gått förlorat

och det kan tyckas

som om livet helt

har mist sin mening

finns där alltid

en liten, liten ljusstrimma


bara vi lyfter blicken

och tillåter oss


att se










Fri vers av Junitvillingen
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-12 00:56



Bookmark and Share


  Anna*
Må styrkan finnas att lyfta blicken...
2010-04-13

  Lars Hedlin
Hoppets röst..ljusets tid...fridfullt oh vackert..likt änglars tröstande ord..kram
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen