Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet




Så går du

ifrån mig -

lämnar mig tårfylld

kyssdränkt

och undrande



och lika tom som innan

är bädden

intill min


säg var det då

bara en


nattdröm?










Fri vers av Junitvillingen
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-12 01:10



Bookmark and Share


    Char-Lee
Väldigt berörande text... ingenting är väl statiskt.. allt förändras.. inget står still.. man kan vara tacksam eller arg eller likgiltig, allt rör ändå på sig.. livet är ett mysterium... :) KRAAAAM!
2010-04-18

  Anna*
Ensam längtan som speglar sig i drömvärlden.
2010-04-13

  Lars Hedlin
Berörnades in i själens djup...
2010-04-12

  Anders Perols
Vackert diktat
2010-04-12

  Nina Nightwish
Sorgligt, men vackert i sin korthet..
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen