Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom in

rätten är inte min tänker jag
men när jag ser hans blick vet jag
att rätten är min
och han har ingen
han säger att man skulle kunna se honom som en gäst
men här finns ingen gästfrihet
inom en vecka
är han ute ur landet




Fri vers (Fri form) av josefinaste
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefinaste
josefinaste