Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sam

han säger
josefine det är ju ditt jävla land
och jag vet
och jag vill inte att han ska se
att jag gråter
hans tårar
frosten på de rödmålade husen
vintersolen
han rör min kind innan han går
så jävla sverige




Fri vers av josefinaste
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-21 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefinaste
josefinaste