Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måndag

ingen sällsamhet här inte
vanlig jävla vardag
säger hon och ler
sparkar snön av skorna
andas in måndagen
och kan inte annat
än att älska




Fri vers av josefinaste
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-21 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

josefinaste
josefinaste