Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan är outhärdlig


Smärtsamma tårar
rinner och mascaran
färgar mina kinder
svarta

Tittar upp mot
stjärnorna, vill inte
tro att det är sant

Vi skulle ses nästa
vecka, men nu blir
det troligtvis inte så

Vet inte om det
är kylan eller
smärtan som gör
att jag skakar

Välbekanta ljud,
kvidande, hörs
inifrån mig, ljuden
jag lyckats hålla
borta så länge

De är tillbaka nu,
ljuden
Tänk om de är
här för att stanna

Det onda inom
mig växer, känns
outhärdlig och det
kan jag inte göra
något åt..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-14 10:13



Bookmark and Share


  firefire
ledsen att höra ,kram vännen...
2010-04-17

  Lady Alassa
otäckt men nog känner man igen den svarta smärtan och förtvivlan inställda möten " stjärnorna vill inte tro..."
2010-04-17

  Anna*
Aj, aj, aj så ont... usch...
2010-04-15

  Amorina
Besvikelse fint skildrat.

Orden framkallar medkänsla i mig.
2010-04-14

  Gigi
Oj känner smärtan genom
dina ord.
Kramar till dig!
2010-04-14

  Nina Nightwish
Usch, en besvikelse gör ont om man längtar.. Kram till dig..
2010-04-14

    Niklas H
så smärtsamt vännen. många kramar från mig
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP