Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En falsk poet

Har aldrig varit falsk
eller kallat mig poet

Måste alla ord vara
sanna eller upplevda

I bland skriver jag om
någons sorg eller kärlek

Om allt jag skriver måste
vara sant och biografisk

Då är jag nog just det

En falsk poet




Fri vers av Emme VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-04-17 18:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är det underbara att det man skriver inte måste vara sant även om många läsare tror att det är författarens åsikt. Det kan vara påhittat fantasi eller blandning därav endast författaren vet.
Jag har gett ut två diktsamlingar och en novellsamling som har hittat läsare som betalt för det.
Så jag tycker att jag kan kalla mig poet,
andra gör det,
men författare, det är tveksamt då måste min roman bli utgiven först.

2024-04-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
sann som sig bär!
2024-04-20

    Max Poisé
Inget är beständigt, vanligtvis omger vi oss av individer som rättfärdigar sina egna handlingar som det enda rätta. Poet är något självutnämnt, det borgar inte för att det är något bra…
Ett poetiskt alster följer inte en bestämd regel, den fångar läsarens känslor och ju mer det målar i emotionella dimensioner desto större djup skapas. Hittar ganska få sådana texter. Men när den väl är där framför linsen, desto vackrare och berusande det är. Många av de som kan skriva på just det sättet. Majoriteten av dem kallar sig inte för poeter.
2024-04-18

  Emme VIP
Eftersom kommentarerna nedan inta har med min text att göra så raderar jag dem =)
2024-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag är poet och kommer alltid att kalla mig poet.
Blir någon provocerad av det, så är det en bonus.
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP