Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderar


Det finns bara en Gud


Jag har alltid hört att Det finns bara EN Gud

Men så hör jag -Du ska inga andra Gudar hava jämte mig...........
.....Alltså måste det finnas fler då....hm...




Fri vers av Therés
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 18:25



Bookmark and Share


    Stella Stol
Jovisst tål det att tänkas på,
felsägning eller...;-)
2010-04-22

  Lavinia Röd
Ja, på den tiden dyrkade folk en massa gudar. Den kristne guden är en gud som "svalt" alla andra och färgats av dem.
2010-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Ja, och de är av-gudar.
De har med andra ord inget att tillföra.
Endast en Gud är allsmäktig.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!