Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter någon


Fantasi

Tänk om du kom, kom till mig nu
Kramade mig lätt, och smekte min kropp.
Utan ett ord, ger du mig allt
Allt som jag önskat har nu blivit mitt.

Blicken jag får, gör mig rastlös och yr
Yr som en fågel, på vingar i skyn
Men bara så finns du, i min fantasi
Trotts att jag letat, i hela mitt liv

Tänk om du finns, och väntar på mig
Någonstans, på denna vår jord
Kanske du söker, söker som jag
Och hoppas att finna, den rätta en dag.




Fri vers av Starblaze
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-11-08 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starblaze
Starblaze