Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste tyvärr få skrika ut det här, även om dess värde och kvalitet inte kommer hålla


jag saknar dig!

Sen sommar natt, whisky på min mage
lekte med din tunga, kysste mig torr
alkohol fördärvde all chans för erotik
en enorm törst att släcka
lilla p. runt hörnet,
värdshus bråk,
razzister facister,
vidare till en vän,
en vän, en himelsk drog
vi fortsatte tills att vi hamnade i din cell
i mörkret försvann all tvivel

min döda mor jagar mig i mina drömmar
med sol värme, rött vin skrämmer hon mig,
höga skratt, högar av pankakor med glas,
kärlek, glädje
då vaknar jag, sträcker mig efter en telefon
ringer hem till min döda mor,
först när den hemska telefonsvararen svarar med hennes röst
inser jag
att jag inte hört
döden på ett tag

men där var du, vid min sida
jag kröp så långt in i dig som jag kunde
tills att din vän kom till dig och sa
vad hon hade sett, och nu så står jag här
med döden i min ena hand och dig i den andra
aldelles för mig själv




Fri vers av Kristian Horn
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-11-08 12:38



Bookmark and Share


    indira
starkt,bra mkt bra skrivet!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn