Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan är ett dåligt ord

Det kan vara så att du faller för honom

Det kan vara så att du slutar andas varje gång han kollar på dig

Det kan vara så att du blir allt för nervös när han pratar med dig

Det kan vara så att hans kyssar är de bästa du upplevt

Det kan vara att dina tårar byts ut mot skratt

Det kan vara så att han kommer fråga om du vill bli hans

Det kan vara så att ni aldrig vill vara ifrån varandra



Men det kan också vara så att du aldrig lyckas ta dig upp igen när du fallit.




Fri vers av ryggmotrygg
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryggmotrygg
ryggmotrygg