Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget är vettigt när det känns för bra.


Det är bara du.

Det hade nog varit lättare om du bara var här.

Eller om jag var där, där hos dig.

Det hade nog varit lättare om jag slutade tänka på dig, och började sova ordentligt.

Eller om du bara sa att du tänkte på mig så jag kunde sova och drömma.

Det finns så mycket som hade kunnat vara annorlunda, fast egentligen vet jag inte vad som hade kunnat vara bättre.

Du är det enda som får mig att känna mig bra igen och det enda jag vet är att

Jag

börjar

falla

allt

för

hårt

för

Dig.




Fri vers av ryggmotrygg
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-04 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryggmotrygg
ryggmotrygg