Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbel varar inte heller för evigt

Evigt lov,

Visst låter det fantastiskt?

Men älskling, när du lämnar mig imorgon försvinner det fantastiska.

För om vi inte är för evigt finns det inte heller något jäkla lov som är för evigt.


Jag faller här

ser du inte?

Hjälp mig då.

Jag är så trött på att dricka mineralvatten,
men du vet att jag bara dricker det bubblande vattnet för att fylla tomrummet i magen,

det bubblar så bra.


Jag faller här

ser du inte?

Sluta köp mineralvatten till mig.

Det finns inget för evigt, sluta nu och gå din väg.




Fri vers av ryggmotrygg
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ryggmotrygg
ryggmotrygg