Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå du flicka lilla

Det tassar i skogen i natt
Du kanske skulle hållt dig hemma
Stigen följer du så gott du kan
skymtar den där i mörkret


Det finns inget ont i skogen
sägs det
Vilda djur är så snälla
men tassande steg tillhör inte dem
och prasslande löv störs inte av djur
Det är några andra som följer din väg


Din bröstkorg hävs, din puls är hög
Än har du en bit kvar att gå
Försöker att tänka på något trevligt, glatt
men allt du hör är ditt hjärtas upprörda slag
och de tassande steg som kommer tätt efter dig


I de sagor du hört som barn
fanns det många märkliga varelser
och aldrig kunde du väl tro att det var just de som
var på jakt ikväll

Gå du flicka lilla, hem kommer du inte
Vi vill ha en ny vän att leka med





Övriga genrer av Lindalou
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-15 21:21



Bookmark and Share


  Baystream
Tror, beroende på vem det är som läser denna, att det tassande ljudet tillhör olika typer av.... tassar. Vissa mer verkliga än andra.
2010-04-16

  Stefan Viljehammar
Skräckis.
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou