Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg förbi dig

Jag såg förbi dig
Din sorg passade mig inte just då
Det där blänket i dina blå ögon

Om jag ska vara ärlig var det kanske ingen som såg dig
Det där blänket i dina ögon
passade inte oss just då

Det krävs ork  för att orka
och att orka se en annan människa kan vara svårt
Fast det kändes inuti mig
Att vända bort blicken
att välja att inte se
skapar tomhet inombords

 




Övriga genrer av Lindalou
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou