Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvist?




Högst märkligt

att adoptivföräldrar

blir ordentligt

synade i sömmarna


men att andra

inte ens behöver

föräldra-certifikat...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-15 22:36



Bookmark and Share


  aol
vissa skulle behöva,
2010-04-21

    J. Herward
mmm ibland skulle det faktiskt behövas :)
2010-04-18

  Yrre VIP
Det är ju en väldig tur att vi inte måste vara perfekta!!!
2010-04-16

  ULJO
Det är något jag också funderat över ibland. Mycket märkligt. Bra att du tog upp det samtalsämnet. Det manar till eftertanke.
2010-04-16

  sulimaa
Hmmm....mjaaa varför då för??
2010-04-15

  Spir@
Tänkvärt!
2010-04-15

  Cosmic Johanna
Tål att tänkas på!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen