Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inte susningen av en aning där vid sidan om

Du gav mig frågan
-varför skriver du…

Tankarna gjorde halt, vände helt om.

Om världen vore enkel
skulle den tummade pennan
leva sitt liv i obetydlighet
och de ambivalenta tankarna
stanna som rotade på marken.

Vart steg kärleksfullt i handling
bland feldofter mogna.

Men jag som tuggade i mig,
tuggade på bullen,
drack upp kaffet,
och världen utanför.

 

Jag fick en fråga,
jag vet inte,
vet inte hur jag ska svara

 

För det jag bär

Är inte din värld.

 

Varför fick jag frågan?

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-15 22:44



Bookmark and Share


    Maria Malm
Håller med nedan.
2010-04-21

  Night Soul Woman
Wow!Bravo bravo! Fantastiskt skrivet och därför*bokmärkes*
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt