Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARMT TACK TILL ER ALLA...



...som gett respons på mina texter. Av misstag har jag
plötsligt råkat radera vartenda brev & här står jag nu
utan möjlighet att skriva personligt tack till var och en
av er.

Börjar så smått vakna ur min dvala efter min mans
plötsliga bortgång i dec-09 och tänkte som sagt var
med mailhälsningar visa min uppskattning över alla
underbara kommentarer & personliga brev...men får
göra det så här istället:

TACK SÅÅÅÅÅ, och speciellt till er som oförtrutet fortsatt
att kommentera + skriva gulliga hälsningar till mig trots
att min ork att svara inte varit mycket att skryta med.
Men jag kan lova att det är enormt uppskattat från min sida!

Jättetack goa skrivarvänner + ni andra, jag är på gång
igen...en liten bit i taget, ett litet steg i sänder. Och det
är bara så underbart att korta stunder kunna se att solen
faktiskt lyser igen - även i min värld.


Kram,

Anitha




Fri vers av Junitvillingen
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-18 00:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck själv vännen för att duär du..för att du skriver så vackert , för att du värmer oss..kram
2010-04-19

  Anna*
Glad att du mår bättre nu. Förstår fullt väl att du inte kan svara på alla hälsningar som du fått =0) Men det är märkligt nu när du säger att du tappade dem, för jag tappade också allt och jag förstår inte riktigt hur det gick till. Allt gott i alla fall till dig, Kram, Anna*
2010-04-18

  Jaseph
Kram! Underbart att solen lyser igen.
2010-04-18

  Lasseman VIP
Änglakramar till dig Anitha! du förgyller himlen med den varma sköna person som är du, och som bor lite i allas hjärtan...
2010-04-18

  etthjärtaäralltidrött
kramar och värme till dig!
2010-04-18

  aol
kram sköt om dej,
2010-04-18

  sulimaa
Kramis gumman ...solen tittar alltid fram när det ser som mörkast ut :)
2010-04-18

  Staffan Welroos VIP
tack själv anitha! sköt om dig!
2010-04-18

  stenen/ Yv Ericsson
Tack till dig. För den fina och varma människa du är. Kram.
2010-04-18

  Aisha VIP
...skickar varma kramar till dig!! :))
2010-04-18

  Carola Bouvin
Tack själv fina vännen, varma kramen till dig.
2010-04-18

  Nina Nightwish
Ljus och värme sänder jag dig genom mina tankar, kram
2010-04-18

  thyra
Kramar till dig!
2010-04-18

    Char-Lee
Skickar kärlek genom rymden!!
2010-04-18

    J. Herward
Bra det :)
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen