Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realiteten vandrade vid min sida

Smygtittar på framtiden
ur en annan synvinkel
bakom böjda tankar.

Småler där en böjd spegel
visar aktörens strävan.

Smygfilmar insidan, omtagning…

Formar det så omedgörliga
till formen av ett hjärta.

Bland alla stenar,
så ofruktsamma tankar
växer i vårvärme, vandrar.

Vid sidan av stigen

växer en vacker blomma

 

 




Fri vers (Fri form) av Leif Furstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt