Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gallimatias

För att hålla elden vid liv
matas den med ondska och svärta
glöderna får nytt syre gång efter annan
Intet får glömmas eller försvinna
Tidens tand är inte välkommen här
Samtidigt fås det lite uppmärksamhet
att släcka törsten med
Sjuk, sjukare,sjukast är endast en tävling
inte ett tillstånd




Övriga genrer av Lindalou
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 17:43



Bookmark and Share


  Anna*
Känner igen denna gallimatias från andra håll. Fint beskrivet med humor och ironi.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou