Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är vår vänskap i spilror

Det är lustigt ändå
hur det kunde bli så här
Vi lovade ju varandra
evig tro och samförstånd

Nu är vår vänskap i spilror
ett öppet blödande sår
Nej,ingen väg tillbaka
Inget förtroende
att bygga upp på nytt

Långsamt inser jag
att jag kan leva utan Dig!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 22:55



Bookmark and Share


  aol
precis så fint starkt beskrivet
att ta tag i livet gå vidare
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta